TR EN

Ders Planı

1 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST501 GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI 3 0 0 3 6
SBE520 BİLİM FELSEFESİ VE METODOLOJİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
SBE504 TEZE GİRİŞ VE SEMİNER 0 0 0 0 18
SBE510 DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 2
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
5 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
SBE501 TEZ-I 0 0 0 0 30
SBE510 DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 2
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
7 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
SBE511 TEZ-II 0 0 0 0 30
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
1 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST503 GASTRONOMİ TURİZMİ 3 0 0 3 6
GST505 GASTRONOMİ VE ANTROPOLOJİ 3 0 0 3 6
GST507 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ 3 0 0 3 6
GST509 GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLEME 3 0 0 3 6
GST511 DUYUSAL ANALİZ VE ÜRÜN GELİŞTİRME 3 0 0 3 6
GST513 DÜNYA MUTFAKLARI UYGULAMALARI 3 0 0 3 6
GST515 GASTRONOMİ TARİHİ 3 0 0 3 6
GST517 SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST503 GASTRONOMİ TURİZMİ 3 0 0 3 6
GST505 GASTRONOMİ VE ANTROPOLOJİ 3 0 0 3 6
GST507 TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ 3 0 0 3 6
GST509 GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLEME 3 0 0 3 6
GST511 DUYUSAL ANALİZ VE ÜRÜN GELİŞTİRME 3 0 0 3 6
GST513 DÜNYA MUTFAKLARI UYGULAMALARI 3 0 0 3 6
GST515 GASTRONOMİ TARİHİ 3 0 0 3 6
GST517 SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi