1 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba kategorileri |
Uygulama |
2 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Et ve tavuk suları |
Uygulama |
3 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Geleneksel çorbalar |
Uygulama |
4 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Dünya mutfağından çorbalar |
Uygulama |
5 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba hazırlama prensipleri |
Uygulama |
6 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba sunumları |
Uygulama |
7 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorbalara göre menüler |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
10 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Sos kategorileri |
Uygulama |
11 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Sos hazırlama ilkeleri |
Uygulama |
12 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ürüne göre sos seçimi |
Uygulama |
13 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Beş ana sos ve türevleri |
Uygulama |
14 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Soslarla yapılan dekorlar |
Uygulama |
15 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |