TR EN

EKOLOJİK GASTRONOMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY417 EKOLOJİK GASTRONOMİ 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür İncelemesi, Okuma Çevre bilinci Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
2 Literatür İncelemesi, Okuma Çevresel sorunlar Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
3 Literatür İncelemesi, Okuma Küresel ısınma Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
4 Literatür İncelemesi, Okuma Çevre kirliliği Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
5 Literatür İncelemesi, Okuma Çevre sorunlarının olası etkileri Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
6 Literatür İncelemesi, Okuma İklimler Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
7 Literatür İncelemesi, Okuma Bölgelere göre iklimler Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür İncelemesi, Okuma Ders tekrarı Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
10 Literatür İncelemesi, Okuma Çevre-Gastronomi ilişkisi Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
11 Literatür İncelemesi, Okuma Çevresel sorunların gastronomiye etkisi Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
12 Literatür İncelemesi, Okuma Gastronomi alanında çevre üzerine alınabilecek tedbirler Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
13 Literatür İncelemesi, Okuma Çevre dostu gastronomi uygulamaları Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
14 Literatür İncelemesi, Okuma Gastronomi dünyasında çevreye duyarlılık Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
15 Literatür İncelemesi, Okuma Ders tekrarı Soru-Cevap, Tartışma, Araştırma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -