TR EN

GASTRONOMİ VE SANAT DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY421 GASTRONOMİ VE SANAT 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Sanat dalları Ders anlatım
2 Kitap okuma Tarih boyunca sanat Ders anlatım
3 Kitap okuma Sanatın toplumsal etkileri Ders anlatım
4 Kitap okuma Sanatın konu edindiği olaylar Ders anlatım
5 Kitap okuma Sanatın konu edindiği öğeler Ders anlatım
6 Literatür taraması Ünlü sanat eserleri Ders anlatım
7 Literatür taraması Ünlü sanatçılar Ders anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Ders anlatım
10 Kitap okuma Çeşitli sanat dallarında gastronomi Ders anlatım
11 Kitap okuma Sanat eserlerinin gastronomiye yaklaşımı Ders anlatım
12 Kitap okuma Gastronomi elementlerinin sanattaki yeri Ders anlatım
13 Kitap okuma Gastronomi üzerine yapılmış ünlü sanat eserleri Ders anlatım
14 Kitap okuma Sanat-Gastronomi ilişkisi Ders anlatım
15 Öğrenci ödev hazırlama Ders tekrarı Ders anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -