Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

TYT ile öğrenci kabul eden Önlisans programlarının tamamına Yatay Geçiş yapabilirler.Mezunlar ‘Elektronörofizyoloji Teknikeri’ ünvanı alarak kamu ve özel hastaneler ile poliklinikler başta olmak üzere elektromyografi, elektroensefalografi, uyarılma potansiyelleri, introperatif monitorizasyon ve uyku-polisomnografi ünitelerinde çalışabilirler. Ayrıca Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girerek Sağlık Teknikeri olarak atanabilmektedirler.

Çalışma Olanakları

Mezunlar Elektronörofizyolojik uygulamaların yapıldığı bütün kamu ve özel hastanelerin kliniklerinde çalışabılmektedirler.

Yatay Geçiş

Dikey Geçiş

“Elektronörofizyoloji” ön lisans programlarini başari ile bitirenler, ÖSYM tarafindan açilan Dikey Geçiş Sinavi’nda(DGS) başarili olduklari takdirde “Acil Yardim ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlik Hizmetleri, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon” lisans programina dikey geçiş yapabilirler.