Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

Mezunlarımız, bilgisayar destekli tasarım elemanı, grafiker, dergi editörü, logo tasarımcısı, 3 boyutlu çizim uzmanı, 2 ve 3 boyutlu animasyon tasarımcısı, video editörü olarak kariyer edinebilirler.

Çalışma Olanakları

Ulusal ve yerel gazete, dergi, sinema, televizyon ve reklam ajansları gibi birçok farklı sektörde çalışma alanları bulunmaktadır.

Yatay Geçiş

YGS-1 taban puanı ile öğrenci alan önlisans programlarına geçiş yapabilme hakları vardır.

Dikey Geçiş

Çizgi Film (Animasyon), Fotoğraf ve Video, Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Yazılım Mühendisliği