Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

Kariyer Olanakları

Bölümümüzden mezun olan öğrencilerimiz, havacılık alanında faaliyet gösteren tüm işletme ve havacılık ile alakalı hizmet veren kurum ve kuruluşlarda çalışma imkanı bulmaktadır.

Çalışma Olanakları

Yatay Geçiş

YGS 5 Puan türü ile öğrenci alan programlara özel koşulların engel olmaması halinde bölümlere geçiş yapılabilmektedir.

Dikey Geçiş

• Havacılık Yönetimi
  • Lojistik
  • Lojistik Yönetimi
  • Seyahat İşletmeciliği
  • Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
  • Turizm ve Otelcilik
  • Ulaştırma ve Lojistik
  • Uluslararası Lojistik
  • Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi
  • Turizm İşletmeciliği

STAJ OLANAKLARI

Gelişim Üniversitesi olarak en önemli hedeflerimizden birisi öğrencilerimizin istihdam edilebilirliğini sağlamak ve yüksek nitelikli insan kaynağı olarak yetiştirebilmektir.

Bu hedef doğrultusunda özel sektör ile kurumsal iş birliği çalışmaları yapılarak; öğrencilerimizin, eğitimlerinin belirli aşamalarında özel sektör kuruluşlarında dönemsel çalışmalar yapabilmelerine olanak sağlanmaktadır.

Bu sayede öğrencilerimize teorik bilgilerini pratiğe çevirme olanağı sunmakla birlikte kendilerini hayata ve iş dünyasına daha iyi hazırlama konusunda yardımcı olunmaktadır.

Gelişim Üniversitesi  öğrencilerinin birer dünya vatandaşı olarak niteliklerinin geliştirilmesi ve okurken iş tecrübesi edinebilmelerine yardımcı olabilmek adına, havacılığın önde gelen kuruluşları ile yapılan ikili anlaşmalarla öğrencilerimizin Staj yapmalarına yardımcı olunmaktadır.

Öğrencilerimizin staj yapmış/yapmakta olduğu firma listeleri,

• IFTC(International Flight Training Center)
  • MNG JET
  • MC Havacılık