YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY318 |
YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ |
5 |
3 |
3 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Ürünlerin fotoğraflanması için masa üstü kompozisyon oluşturur . |
Yemek fotoğrafçılığının özel gereksinimlerini bilir . |
Küçük objelerin fotoğraflanabilmesi için gerekli ışık ayarlarını yapar. |
Yemek fotoğrafçılığında planlamanın önemini bilerek gerekli haller için uygular . |