TR EN

YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY318 YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ 5 3 3 5

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Ürünlerin fotoğraflanması için masa üstü kompozisyon oluşturur .
Yemek fotoğrafçılığının özel gereksinimlerini bilir .
Küçük objelerin fotoğraflanabilmesi için gerekli ışık ayarlarını yapar.
Yemek fotoğrafçılığında planlamanın önemini bilerek gerekli haller için uygular .