DENİZ ÜRÜNLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY329 |
DENİZ ÜRÜNLERİ |
5 |
4 |
2 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Öğrenci, deniz ürünlerini sınıflandırır. |
Öğrenci, deniz ürünlerinin saklanma koşullarını açıklar. |
Öğrenci, deniz ürünü için doğru pişirme yöntemini seçer. |
Öğrenci, deniz ürünlerinin sunumunu şık ve estetik biçimde hayal eder. |