TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 5 4 2 3 4 2 2 2 3 5 5 4 4 2 3 3 2 3 4 0 2 0 0 2 4 2 2 2 2 78 97,5
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 5 5 4 5 5 4 5 4 4 5 4 5 5 4 4 5 5 4 5 5 5 4 4 4 5 4 4 5 4 131 163,75
MUTFAK ORGANİZASYONU 4 4 4 5 5 5 4 4 4 4 5 2 5 5 5 5 5 4 5 4 5 2 3 5 5 5 4 4 4 125 156,25
MENÜ PLANLAMA 5 5 1 4 3 2 2 5 1 5 1 5 4 1 5 3 3 5 5 3 3 2 2 5 0 3 0 5 5 93 116,25
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 4 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 3 4 4 4 5 5 5 132 165
MUTFAK ÜRÜNLERİ 3 4 3 3 4 3 4 4 4 5 5 5 5 4 4 4 4 4 4 4 4 3 1 5 5 5 5 4 5 117 146,25
HİJYEN VE SANİTASYON 4 5 3 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 5 5 4 1 3 5 5 5 3 5 5 127 158,75
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 0 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 4 5 5 4 4 117 146,25
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 5 4 4 122 152,5
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 4 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 0 4 4 4 5 4 4 4 4 5 0 4 4 4 5 4 114 142,5
PASTANE ÜRÜNLERİ 4 4 4 4 4 4 4 3 5 5 4 4 4 4 4 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 5 4 125 156,25
SOĞUK MUTFAK 2 2 2 5 5 4 0 0 0 5 5 5 5 2 5 5 5 4 4 0 0 0 0 3 5 3 4 0 2 82 102,5
YAZ STAJI 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 1 4 4 4 4 3 0 4 2 4 1 1 4 5 4 2 3 3 106 132,5
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 1 1 0 0 2 1 2 2 1 1 0 1 2 2 1 2 2 3 2 1 1 2 1 1 2 2 2 1 39 48,75
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 4 0 0 0 0 0 0 3 0 0 8 10
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 2 3 3 3 2 2 2 0 5 3 2 0 0 0 0 0 0 28 35
TÜRK DİLİ I 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 32 40
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 3 3 0 0 0 3 3 3 2 0 0 0 0 0 0 26 32,5
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 2 3 2 0 5 0 0 0 0 0 0 16 20
YABANCI DİL II (İNG.) 1 1 2 1 2 2 3 2 2 2 3 2 3 3 2 2 2 3 3 4 3 3 4 3 1 3 3 2 3 70 87,5
TOPLAM 57 58 48 58 61 56 51 55 54 66 59 59 68 52 71 65 59 57 68 62 67 47 51 55 58 58 56 56 56 1688 2110
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
DÜNYA MUTFAKLARI 1 2 2 1 1 2 3 2 2 2 3 1 3 2 3 2 2 3 2 2 3 1 2 2 3 1 3 2 3 61 44,53
MESLEKİ İNGİLİZCE 5 4 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 129 94,16
MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 4 4 4 138 100,73
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 137 100
ZİYAFET MUTFAĞI 3 3 3 5 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 5 4 4 4 5 5 2 3 5 5 5 5 5 5 128 93,43
YÖRESEL MUTFAKLAR 1 1 1 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 3 5 3 5 112 81,75
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 4 1 3 5 4 5 4 2 2 0 0 5 5 5 4 0 0 106 77,37
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 4 4 3 4 4 3 3 4 4 3 3 3 4 4 3 4 4 4 4 4 4 2 4 4 4 4 4 4 4 107 78,1
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 105,84
OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 3 4 4 3 3 4 3 4 4 4 3 1 2 4 4 4 4 4 4 103 75,18
VEJETARYEN MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 2 3 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 92,7
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 3 1 2 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 123 89,78
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 3 2 7 5,11
GENEL EKONOMİ 1 0 0 0 0 5 5 5 4 1 1 0 0 1 1 1 2 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 0 0 33 24,09
GİRİŞİMCİLİK 1 0 1 1 1 5 5 5 5 0 0 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 4 99 72,26
GENEL İŞLETME 0 0 0 0 0 3 3 3 2 0 0 1 1 2 2 2 3 4 2 1 3 1 1 1 0 0 0 0 1 36 26,28
HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ 0 0 0 0 0 5 5 4 0 0 0 0 5 3 3 4 4 3 0 4 5 1 1 3 0 0 5 1 1 57 41,61
REKLAMCILIĞA GİRİŞ 1 1 1 1 1 4 5 5 5 0 0 3 5 5 4 2 3 5 5 5 5 1 1 0 0 4 5 0 3 80 58,39
İLETİŞİME GİRİŞ 1 0 0 0 0 5 5 5 5 5 1 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 1 1 5 0 0 5 5 5 96 70,07
DAVRANIŞ BİLİMLERİ 1 1 1 1 1 5 5 5 5 1 1 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 1 1 5 0 5 5 5 4 102 74,45
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 5 5 4 5 0 0 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 0 0 4 0 2 5 5 5 88 64,23
İLK YARDIM 0 3 4 2 5 3 2 4 3 4 2 3 4 4 4 5 4 4 4 4 3 4 2 3 4 2 4 3 2 95 69,34
SOSYOLOJİ 1 2 2 1 2 3 5 5 3 1 1 5 5 4 5 5 0 1 3 5 3 0 0 5 3 4 5 0 5 84 61,31
PSİKOLOJİ 0 0 0 0 1 5 5 5 2 2 0 4 4 5 4 5 5 4 0 5 3 1 1 5 2 5 5 5 4 87 63,5
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 0 1 1 2 3 5 4 3 4 1 1 4 4 5 5 5 3 3 4 4 4 0 0 5 5 5 4 5 4 94 68,61
TOPLAM 54 55 58 59 65 104 106 106 93 68 59 83 101 95 98 100 87 93 91 95 96 40 42 95 74 85 100 83 89 2374 1732,85