Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri
(0) Etkisiz |
(1) En Düşük |
(2) Düşük |
(3) Orta |
(4) İyi |
(5) Çok İyi |
0 |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Zorunlu Dersler |
Dersin Adi |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
T |
% |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I |
5 |
4 |
2 |
3 |
4 |
2 |
2 |
2 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
2 |
3 |
3 |
2 |
3 |
4 |
0 |
2 |
0 |
0 |
2 |
4 |
2 |
2 |
2 |
2 |
78 |
97,5 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
131 |
163,75 |
MUTFAK ORGANİZASYONU |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
2 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
125 |
156,25 |
MENÜ PLANLAMA |
5 |
5 |
1 |
4 |
3 |
2 |
2 |
5 |
1 |
5 |
1 |
5 |
4 |
1 |
5 |
3 |
3 |
5 |
5 |
3 |
3 |
2 |
2 |
5 |
0 |
3 |
0 |
5 |
5 |
93 |
116,25 |
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
3 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
132 |
165 |
MUTFAK ÜRÜNLERİ |
3 |
4 |
3 |
3 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
117 |
146,25 |
HİJYEN VE SANİTASYON |
4 |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
1 |
3 |
5 |
5 |
5 |
3 |
5 |
5 |
127 |
158,75 |
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
0 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
117 |
146,25 |
MESLEKİ UYGULAMALAR I |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
122 |
152,5 |
MESLEKİ UYGULAMALAR II |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
0 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
0 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
114 |
142,5 |
PASTANE ÜRÜNLERİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
125 |
156,25 |
SOĞUK MUTFAK |
2 |
2 |
2 |
5 |
5 |
4 |
0 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 |
5 |
3 |
4 |
0 |
2 |
82 |
102,5 |
YAZ STAJI |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
0 |
4 |
2 |
4 |
1 |
1 |
4 |
5 |
4 |
2 |
3 |
3 |
106 |
132,5 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I |
0 |
1 |
1 |
0 |
0 |
2 |
1 |
2 |
2 |
1 |
1 |
0 |
1 |
2 |
2 |
1 |
2 |
2 |
3 |
2 |
1 |
1 |
2 |
1 |
1 |
2 |
2 |
2 |
1 |
39 |
48,75 |
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
4 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 |
0 |
0 |
8 |
10 |
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
2 |
3 |
3 |
3 |
2 |
2 |
2 |
0 |
5 |
3 |
2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
28 |
35 |
TÜRK DİLİ I |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
4 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
32 |
40 |
TÜRK DİLİ II |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 |
3 |
3 |
3 |
3 |
0 |
0 |
0 |
3 |
3 |
3 |
2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
26 |
32,5 |
YABANCI DİL I (İNG.) |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
4 |
0 |
0 |
0 |
2 |
3 |
2 |
0 |
5 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
16 |
20 |
YABANCI DİL II (İNG.) |
1 |
1 |
2 |
1 |
2 |
2 |
3 |
2 |
2 |
2 |
3 |
2 |
3 |
3 |
2 |
2 |
2 |
3 |
3 |
4 |
3 |
3 |
4 |
3 |
1 |
3 |
3 |
2 |
3 |
70 |
87,5 |
TOPLAM |
57 |
58 |
48 |
58 |
61 |
56 |
51 |
55 |
54 |
66 |
59 |
59 |
68 |
52 |
71 |
65 |
59 |
57 |
68 |
62 |
67 |
47 |
51 |
55 |
58 |
58 |
56 |
56 |
56 |
1688 |
2110 |
Seçmeli Dersler |
Dersin Adi |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
T |
% |
DÜNYA MUTFAKLARI |
1 |
2 |
2 |
1 |
1 |
2 |
3 |
2 |
2 |
2 |
3 |
1 |
3 |
2 |
3 |
2 |
2 |
3 |
2 |
2 |
3 |
1 |
2 |
2 |
3 |
1 |
3 |
2 |
3 |
61 |
44,53 |
MESLEKİ İNGİLİZCE |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
129 |
94,16 |
MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
138 |
100,73 |
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
137 |
100 |
ZİYAFET MUTFAĞI |
3 |
3 |
3 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
2 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
128 |
93,43 |
YÖRESEL MUTFAKLAR |
1 |
1 |
1 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
0 |
5 |
5 |
3 |
5 |
3 |
5 |
112 |
81,75 |
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
2 |
4 |
1 |
3 |
5 |
4 |
5 |
4 |
2 |
2 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
4 |
0 |
0 |
106 |
77,37 |
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
2 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
107 |
78,1 |
GIDA TEKNOLOJİSİ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
145 |
105,84 |
OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
3 |
1 |
2 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
103 |
75,18 |
VEJETARYEN MUTFAĞI |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
2 |
3 |
5 |
4 |
4 |
1 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
127 |
92,7 |
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
3 |
1 |
2 |
5 |
4 |
4 |
1 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
123 |
89,78 |
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
3 |
2 |
7 |
5,11 |
GENEL EKONOMİ |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
4 |
1 |
1 |
0 |
0 |
1 |
1 |
1 |
2 |
1 |
0 |
0 |
2 |
1 |
1 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
33 |
24,09 |
GİRİŞİMCİLİK |
1 |
0 |
1 |
1 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
0 |
0 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
1 |
1 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
99 |
72,26 |
GENEL İŞLETME |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 |
3 |
3 |
2 |
0 |
0 |
1 |
1 |
2 |
2 |
2 |
3 |
4 |
2 |
1 |
3 |
1 |
1 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
36 |
26,28 |
HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 |
5 |
4 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
0 |
4 |
5 |
1 |
1 |
3 |
0 |
0 |
5 |
1 |
1 |
57 |
41,61 |
REKLAMCILIĞA GİRİŞ |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
4 |
5 |
5 |
5 |
0 |
0 |
3 |
5 |
5 |
4 |
2 |
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
1 |
0 |
0 |
4 |
5 |
0 |
3 |
80 |
58,39 |
İLETİŞİME GİRİŞ |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
1 |
1 |
5 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
96 |
70,07 |
DAVRANIŞ BİLİMLERİ |
1 |
1 |
1 |
1 |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
1 |
1 |
5 |
0 |
5 |
5 |
5 |
4 |
102 |
74,45 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 |
5 |
4 |
5 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
2 |
5 |
5 |
5 |
88 |
64,23 |
İLK YARDIM |
0 |
3 |
4 |
2 |
5 |
3 |
2 |
4 |
3 |
4 |
2 |
3 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
2 |
3 |
4 |
2 |
4 |
3 |
2 |
95 |
69,34 |
SOSYOLOJİ |
1 |
2 |
2 |
1 |
2 |
3 |
5 |
5 |
3 |
1 |
1 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
0 |
1 |
3 |
5 |
3 |
0 |
0 |
5 |
3 |
4 |
5 |
0 |
5 |
84 |
61,31 |
PSİKOLOJİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
5 |
5 |
5 |
2 |
2 |
0 |
4 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
0 |
5 |
3 |
1 |
1 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
4 |
87 |
63,5 |
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ |
0 |
1 |
1 |
2 |
3 |
5 |
4 |
3 |
4 |
1 |
1 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
3 |
3 |
4 |
4 |
4 |
0 |
0 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
94 |
68,61 |
TOPLAM |
54 |
55 |
58 |
59 |
65 |
104 |
106 |
106 |
93 |
68 |
59 |
83 |
101 |
95 |
98 |
100 |
87 |
93 |
91 |
95 |
96 |
40 |
42 |
95 |
74 |
85 |
100 |
83 |
89 |
2374 |
1732,85 |