TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 T %
GIDALAR VE FONKSIYONLARI 5 3 3 3 3 4 2 3 3 4 4 5 5 3 3 4 57 26,39
GIDALAR VE FONKSIYONLARI 5 3 3 3 3 4 2 3 3 4 4 5 5 3 3 4 57 26,39
SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMA VE TASARIM YÖNTEMLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SEMİNER 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA YETERLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZ ÖNERİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 10 6 6 6 6 8 4 6 6 8 8 10 10 6 6 8 114 52,78
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 T %
GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI 4 3 5 3 3 2 4 4 4 4 4 5 5 4 5 4 63 210
YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ 5 4 3 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 70 233,33
GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI 3 5 5 4 5 4 3 3 4 4 4 5 4 5 5 3 66 220
MENÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ 4 4 4 2 3 3 4 3 4 5 5 5 5 4 5 3 63 210
FÜZYON MUTFAĞI 2 2 4 5 2 5 5 2 4 4 3 4 4 4 5 3 58 193,33
TOPLAM 18 18 21 18 18 18 20 17 21 22 20 23 22 22 25 17 320 1066,67