1. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
SBE520 | BİLİM FELSEFESİ VE METODOLOJİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
3. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
5. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
SBE501 | TEZ-I | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
4. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
7. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
SBE511 | TEZ-II | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
1 . YARIYIL - SEÇMELİ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST501 | GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST503 | GASTRONOMİ TURİZMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST507 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST513 | DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
3 . YARIYIL - SEÇMELİ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST501 | GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST503 | GASTRONOMİ TURİZMİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST507 | TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST513 | DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |