TR EN

Müfredat

1. YIL
1. YARIYIL
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST601 GIDALAR VE FONKSIYONLARI 3 0 0 3 6
ISY622 SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMA VE TASARIM YÖNTEMLERİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
2. YIL
3. YARIYIL
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST601 GIDALAR VE FONKSIYONLARI 3 0 0 3 6
SBE604 SEMİNER 0 0 0 0 18
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3. YIL
5. YARIYIL
KOD DERS ADI T U L K AKTS
SBE605 DOKTORA YETERLİK 0 0 0 0 30
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
4. YIL
7. YARIYIL
KOD DERS ADI T U L K AKTS
SBE600I DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 30
SBE600II DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 30
SBE600III DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 30
SBE600IV DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 30
SBE607 DOKTORA TEZ ÖNERİSİ 0 0 0 0 30
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
1 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST603 GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI 3 0 0 3 6
GST604 YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR 3 0 0 3 6
GST605 YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ 3 0 0 3 6
GST607 GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI 3 0 0 3 6
GST609 MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
GST605 YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ 3 0 0 3 6
GST607 GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI 3 0 0 3 6
GST609 MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi