1. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST601 | GIDALAR VE FONKSIYONLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
ISY622 | SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMA VE TASARIM YÖNTEMLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
2. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST601 | GIDALAR VE FONKSIYONLARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
SBE604 | SEMİNER | 0 | 0 | 0 | 0 | 18 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
3. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
5. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
SBE605 | DOKTORA YETERLİK | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
4. YIL | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
7. YARIYIL | ||||||
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
SBE600I | DOKTORA TEZİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
SBE600II | DOKTORA TEZİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
SBE600III | DOKTORA TEZİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
SBE600IV | DOKTORA TEZİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
SBE607 | DOKTORA TEZ ÖNERİSİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 30 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
1 . YARIYIL - SEÇMELİ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST603 | GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST604 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST605 | YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST607 | GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST609 | MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |
3 . YARIYIL - SEÇMELİ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
KOD | DERS ADI | T | U | L | K | AKTS |
GST605 | YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST607 | GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GST609 | MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi |