1 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıda ve mikrobiyoloji ilişkisi |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
2 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Mikroorganizmaların bulaşma kaynakları |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
3 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Mikrobiyal gelişmenin özellikleri |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
4 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıdalarda mikroorganizma gelişmesine etki eden faktörler |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
5 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıdalarda bulunan önemli bakteriler ve özellikleri |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
6 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıdalarda bulunan önemli küfler, mayalar ve özellikleri |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
7 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıda bileşenlerinin mikrobiyal metabolizması, mikrobiyolojik analizleri |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Hayvansal ürünlerin mikrobiyolojisi ve tipik bozulmalar |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
10 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Bitkisel ürünler, içecekler, sıvı tatlandırıcılar, şekerlemeler, sosların mikrobiyolojisi ve tipik bozulmalar |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
11 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Çeşitli fermente gıdaların, konservelerin mikrobiyolojisi ve tipik bozulmalar |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
12 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
13 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Mikroorganizmaların bulaşmasının kontrolü: Temizlik, sanitasyon, dezenfeksiyon ve fiziksel yöntemler |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
14 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Mikroorganizmaların bulaşmasının kontrolü: Isıl işlemlere, düşük sıcaklık, su aktivitesi ve pH uygulamaları |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
15 |
Literatür tarama, Bireysel araştırma. |
Mikroorganizmaların bulaşmasının kontrolü: Modifiye atmosfer, vakum paketleme, antimikrobiyal ajanlar, ışınlama, yeni proses teknikleri ve engel kavramı |
Anlatım, soru cevap, uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |