TR EN

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GKP207 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 3 2 2 2

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür tarama, bireysel araştırma. Süt Bilimine Giriş Anlatım ve soru cevap
2 Literatür tarama, bireysel araştırma. Süt Bileşimini Etkileyen Faktörler Anlatım ve soru cevap
3 Literatür tarama, bireysel araştırma. Sütün Kimyasal Bileşimi ve Fiziko-kimyasal özellikleri-1 Anlatım ve soru cevap
4 Literatür tarama, bireysel araştırma. Sütün Kimyasal Bileşimi ve Fiziko-kimyasal özellikleri-2 Anlatım ve soru cevap
5 Literatür tarama, bireysel araştırma. Süte Bulaşan Yabancı Maddeler Anlatım ve soru cevap
6 Literatür tarama, bireysel araştırma. Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü Anlatım ve soru cevap
7 Literatür tarama, bireysel araştırma. Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler-1 Anlatım ve soru cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, bireysel araştırma. Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler-2 Anlatım ve soru cevap
10 Literatür tarama, bireysel araştırma. İçme Sütü Teknolojisi Anlatım ve soru cevap
11 Literatür tarama, bireysel araştırma. Peynir Teknolojisi-1 Anlatım ve soru cevap
12 Literatür tarama, bireysel araştırma. Peynir Teknolojisi-2 Anlatım ve soru cevap
13 Literatür tarama, bireysel araştırma. Yoğurt Teknolojisi Anlatım ve soru cevap
14 Literatür tarama, bireysel araştırma. Tereyağı Teknolojisi Anlatım ve soru cevap
15 - GENEL TEKRAR -
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -