1 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Boiling Pişirme |
Uygulama |
2 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Sulu Pişirme Teknikleri |
Uygulama |
3 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kağıtta (Inpopilette) ve Tuzda Pişirme Teknikleri |
Uygulama |
4 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Yağda Pişirme Teknikleri I (confit) |
Uygulama |
5 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Yağda Pişirme Teknikleri II (frying ve shallow fry) |
Uygulama |
6 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kuru Isı Pişirme Teknikleri I (poelle ve saute) |
Uygulama |
7 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kuru Isı Pişirme Teknikleri II (saute) |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Fırında Pişirme Teknikleri (roast) |
Uygulama |
10 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Izgara (grilling) Tekniği ile Yemek Hazırlama |
Uygulama |
11 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Yahni (stew) Tekniği ile Yemek Hazırlama |
Uygulama |
12 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Brasie Tekniği ile Yemek Hazırlama |
Uygulama |
13 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Asit Uygulayarak Pişirme Tekniği ile Yemek Hazırlama |
Uygulama |
14 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Dumanlama (smoke) Tekniği ile Yemek Hazırlama |
Uygulama |
15 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |