1 |
Kitap okuma |
Pastanede depolama, kalite kontrol ve yerleşim planı |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Çırpılarak hazırlanan hamurlar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Kıyılarak hazırlanan hamurlar-1 |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Kıyılarak hazırlanan hamurlar-2 |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Mayalandırılarak hazırlanan hamurlar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
Özdeştirilerek hazırlanan hamurlar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
Pişirilerek hazırlanan hamurlar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Yağlı hamurlardan ürünler hazırlama |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Macaron yapımı |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Yaş pasta hazırlama |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolatanın pastacılık ürünlerinde kullanımı |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tahıl tatlıları hazırlama |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Sütlü tatlılar |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Kadayıf çeşitleri |
Uygulama, Soru-cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |