1 |
Kitap okuma |
Tahıl çeşitleri |
Uygulama |
2 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Un üretimi |
Uygulama |
3 |
Kitap okuma |
Unlu mamüller hakkında genel bilgiler |
Uygulama |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Uygulama |
5 |
Kitap okuma |
Unlu mamül üretiminin temel aşamaları |
Uygulama |
6 |
Literatür taraması |
Muhtelif unlu mamüllerin üretimi |
Uygulama |
7 |
Literatür taraması |
Unlu mamüllerin muhafazası |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Sıca ve soğuk tatlılar |
Uygulama |
10 |
Kitap okuma |
Tatlı türleri ve hazırlanmaları |
Uygulama |
11 |
Kitap okuma |
Tatlı süsleme ve dekorasyonu |
Uygulama |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tatlıların sunumu |
Uygulama |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolata yapımı |
Uygulama |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolatalatı ürünlere şekil verme |
Uygulama |
15 |
Kitap okuma |
Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |