TR EN

TOPLU YEMEK SİSTEMLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY325 TOPLU YEMEK SİSTEMLERİ 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür İncelemesi, Okuma Y-İ sektörü, yönetimi ve fonksiyonları Soru-Cevap, Tartışma
2 Literatür İncelemesi, Okuma Ziyafet, anlamı ve kapsamı Soru-Cevap, Tartışma
3 Literatür İncelemesi, Okuma Y-İ işletmelerinde fiyatlandırma Soru-Cevap, Tartışma
4 Literatür İncelemesi, Okuma Coffee break menüsü hazırlama Soru-Cevap, Tartışma
5 Literatür İncelemesi, Okuma Ziyafetlerde organizasyon, yönetim ve koordinasyon Soru-Cevap, Tartışma
6 Literatür İncelemesi, Okuma Ziyafet bölümünün diğer birimler ile ilişkisi, koordinasyonu ve denetimi Soru-Cevap, Tartışma
7 Literatür İncelemesi, Okuma Büfe ve kokteyl organizasyonu Soru-Cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür İncelemesi, Okuma Kokteyl menüsü hazırlama Soru-Cevap, Tartışma
10 Literatür İncelemesi, Okuma Y-İ üretim süreci Soru-Cevap, Tartışma
11 Literatür İncelemesi, Okuma Y-İ üretim sürecinde denetleme aşamaları ve iş gücü maliyeti kontrolü Soru-Cevap, Tartışma
12 Literatür İncelemesi, Okuma Açık büfe menüsü hazırlama Soru-Cevap, Tartışma
13 Literatür İncelemesi, Okuma Ziyafet organizasyonu pazarlaması Soru-Cevap, Tartışma
14 Literatür İncelemesi, Okuma Y-İ işletmelerinde hijyen ve sanitasyon Soru-Cevap, Tartışma
15 Literatür İncelemesi, Okuma Baby shower, kına, çay saati ve parti menüleri hazırlama Soru-Cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -