TR EN

SICAK VE SOĞUK TATLILAR DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY428 SICAK VE SOĞUK TATLILAR 5 4 2 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Saha Araştırması Pastanelerde İş Akışı Anlatım
2 Literatür Tarama, Saha Araştırması Özel Gün Pastaları Uygulama, Sunum
3 Makale Okuma Çikolatanın Tatlı ve Pastalarda Kullanımı Uygulama, Sunum
4 Literatür Tarama Dolgu Çikolata Yapımı Uygulama, Sunum
5 Literatür Tarama Taret-tartolet ve Paylar Uygulama, Sunum
6 Kitap Okuma, Ödev Hazırlama Macaron Yapımı Uygulama, Sunum
7 Saha Araştırması Hamur Tatlıları Uygulama, Sunum
8 - ARA SINAV -
9 Saha Araştırması Şerbetli Tatlılar Uygulama, Sunum
10 Ödev Hazırlama Baklavalar Uygulama, Sunum
11 Literatür Tarama, Saha Araştırması Yeni Tatlı Çeşitleri Tasarlama Uygulama, Sunum
12 Kitap Okuma Sütlü Tatlılar Uygulama, Sunum
13 Kitap Okuma Şekerlemeler Uygulama, Sunum
14 Saha Araştırması Tatlı Dekorlar, Süslemeleri Uygulama, Sunum
15 Saha Araştırması Dünya Mutfaklarından Tatlılar Uygulama, Sunum
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -