1 |
- |
Stereokimyaya giriş ve önemi |
Teorik, sınıf içi tartışma |
2 |
- |
Optik izomerizm |
Teorik, sınıf içi tartışma |
3 |
- |
Kiralite ve Karbon atomu |
Teorik, sınıf içi tartışma |
4 |
- |
Optik izomerler ve gıda bilimi |
Teorik, sınıf içi tartışma |
5 |
- |
Enansiyomerler |
Teorik, sınıf içi tartışma |
6 |
- |
Gıdalarda enansiyomerler |
Teorik, sınıf içi tartışma |
7 |
- |
Optik aktivite ve gıda kalite kontrolü |
Teorik, sınıf içi tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Ödev sunumu |
Sınıf içi tartışma |
10 |
- |
Tat |
Teorik, sınıf içi tartışma |
11 |
- |
Koku |
Teorik, sınıf içi tartışma |
12 |
- |
Toksik etki |
Teorik, sınıf içi tartışma |
13 |
- |
Doğal mı jenerik mi? |
Teorik, sınıf içi tartışma |
14 |
- |
Stereokimyanın gıdaların organoleptik özellikleri üzerinde etkisi |
Teorik, sınıf içi tartışma |
15 |
- |
Ödev sunumu |
Sınıf içi tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |