| 1 |
Kitap okuma |
Tahıl çeşitleri |
Uygulama |
| 2 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Un üretimi |
Uygulama |
| 3 |
Kitap okuma |
Unlu mamüller hakkında genel bilgiler |
Uygulama |
| 4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler |
Uygulama |
| 5 |
Kitap okuma |
Unlu mamül üretiminin temel aşamaları |
Uygulama |
| 6 |
Literatür taraması |
Muhtelif unlu mamüllerin üretimi |
Uygulama |
| 7 |
Literatür taraması |
Unlu mamüllerin muhafazası |
Uygulama |
| 8 |
Kitap okuma |
Sıca ve soğuk tatlılar |
Uygulama |
| 9 |
Kitap okuma |
Tatlı türleri ve hazırlanmaları |
Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Kitap okuma |
Tatlı süsleme ve dekorasyonu |
Uygulama |
| 12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Tatlıların sunumu |
Uygulama |
| 13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolata yapımı |
Uygulama |
| 14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çikolatalatı ürünlere şekil verme |
Uygulama |
| 15 |
Kitap okuma |
Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |