1 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Temel sos yapımları, özellikleri ve kullanım şekilleri |
Uygulama |
2 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri |
Uygulama |
3 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Temel sos yapımları, özellikleri ve kullanım şekilleri |
Uygulama |
4 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Temel soslardan türeyen soslar ve özellikleri |
Uygulama |
5 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Temel çorba yapımları ve özellikleri |
Uygulama |
6 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri, mutfaktaki kullanım alanları ve işlenmesi |
Uygulama |
7 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kkırmızı etin tanımı, özellikleri ve yapısı |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kırmızı etin bölümleri,kullanımları ve pişirlmesi |
Uygulama |
10 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Süt ve süt ürünleri |
Uygulama |
11 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Yumurtanın özellikleri, pişirme teknikleri ve mutfaktaki kullanım alanları |
Uygulama |
12 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kanatlı kümes hayvanlarının yapısı - işlenmesi - pişirilmesi |
Uygulama |
13 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Balıkların yapısı - işlenmesi - pişirilmesi |
Uygulama |
14 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Kabuklu deniz ürünlerinin yapısı işlenmesi ve pişirilmesi |
Uygulama |
15 |
Tarif Araştırma, Kaynak İnceleme |
Sakatat tanımı-bölünmesi ve işlenmesi/pişirilmesi |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |