TR EN

YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY318 YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Fotoğrafta sanatsal yaklaşımlar Anlatım, Literatür taraması
2 Kitap okuma Yemek fotoğrafçılığı: Kompozisyon I Anlatım, Literatür taraması
3 Kitap okuma Yemek fotoğrafçılığı: Kompozisyon II Anlatım, Literatür taraması
4 Öğrenci ödev hazırlama Fotoğrafta özel efektler Anlatım, Literatür taraması
5 Kitap okuma Görüntüleri projekte etmek Anlatım, Literatür taraması
6 Literatür taraması Fotoğraf Makinası Efektleri I Anlatım, Literatür taraması
7 Literatür taraması Fotoğraf Makinası Efektleri II Anlatım, Literatür taraması
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Filtre ile efekt uygulamaları Uygulama
10 Kitap okuma Hareket Uygulama
11 Kitap okuma Film Efektleri Uygulama
12 Öğrenci ödev hazırlama Karanlık oda efektleri I Uygulama
13 Öğrenci ödev hazırlama Karanlık oda efektleri II Uygulama
14 Öğrenci ödev hazırlama Proje Teslim Ve Sunum Sunum
15 Kitap okuma Dönemin gözden geçirilmesi Anlatım, Literatür taraması
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -