TR EN

GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GKP110 GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI 2 2 2 3

KAYNAKLAR

Nevzat Artık, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun Sezgin, Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, Detay Yayıncılık
Pekşen E. ve Artık C. (2005). Antibesinsel Maddeler Ve Yemeklik Tane Baklagillerin Besleyici Değerleri. OMÜ Zir.Fak.Dergisi ,20(2):110-120.
Sağdıç O. Kayacan S. Dertli E. ve Arıcı M. (2019). Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri. Avrupa Bilim ve Teknik Dergisi, 18:927-933.
Uzunöz M. Büyük E. O. ve Bal H. S. G. (2008). Kırsal Kadınların Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç Düzeyleri (Tokat İli Örneği). U.Ü Ziraat Fakültesi Dergisi, 22(2): 35-46.
Gökçe R. ve Ergezer H. (2016). Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?. Akademik Gıda, 14(2):225-229.