TR EN

MİKSOLOJİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY331 MİKSOLOJİ 5 3 3 5

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Alkollü ve alkolsüz içeceklerin özelliklerini tanımlar.
Alkollü ve alkolsüz içeceklerin üretim yöntemlerini, özelliklerini ve hazırlanışlarını bilir.
Kokteyl sunumunun inceliklerini bilir.
Üçüncü şahıs sorumluluk yasalarını ve bar ve içecek hakkında yasaları bilir.
Alkol servis ile ilgili üç temel hukuki sorunları bilir.
Yiyecek üretiminde çeşitli içecekleri kullanır.