VEJATERYAN MUTFAĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY430 |
VEJATERYAN MUTFAĞI |
5 |
3 |
3 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Öğrenciler vejetaryen mutfağın neyi ifade ettiğini açıklar. |
Vejetaryen mutfak anlayışında hangi yiyeceklerin ve metotların kullanıldığına örnek verir. |
Öğrenciler vejetaryen mutfak anlayışının diğer mutfak alışkanlıkları ile farklarını ve benzerliklerini ayırt eder. |
Vejetaryen mutfak ilkelerine uygun reçeteler düzenler. |