TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 T %
TEZ-I 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 2 1 1 5 5 5 5 5 4 2 4 3 101 58,72
TEZ-I 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 2 1 1 5 5 5 5 5 4 2 4 3 101 58,72
TEZE GİRİŞ VE SEMİNER 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5 3 4 4 112 65,12
TEZE GİRİŞ VE SEMİNER 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5 3 4 4 112 65,12
DÖNEM PROJESİ 4 4 4 5 4 1 5 5 1 5 4 3 3 1 0 5 5 4 4 5 3 0 2 3 80 46,51
DÖNEM PROJESİ 4 4 4 5 4 1 5 5 1 5 4 3 3 1 0 5 5 4 4 5 3 0 2 3 80 46,51
TEZ-II 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 2 1 1 5 5 5 5 5 4 2 4 3 101 58,72
TEZ-II 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 2 1 1 5 5 5 5 5 4 2 4 3 101 58,72
BİLİM FELSEFESİ VE METODOLOJİ 0 0 1 5 5 2 4 5 0 5 0 0 1 0 0 5 3 2 0 1 0 0 0 0 39 22,67
BİLİM FELSEFESİ VE METODOLOJİ 0 0 1 5 5 2 4 5 0 5 0 0 1 0 0 5 3 2 0 1 0 0 0 0 39 22,67
TOPLAM 38 38 38 50 48 36 48 50 26 50 38 36 26 16 10 50 46 42 38 42 32 14 28 26 866 503,49
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 T %
GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI 4 0 0 4 3 1 3 1 0 3 0 0 0 0 0 3 4 2 0 1 0 0 1 0 30 62,5
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ VE MENÜ PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GASTRONOMİ TURİZMİ 3 4 2 2 3 4 4 3 1 2 0 0 1 0 0 5 4 1 1 4 5 1 2 2 54 112,5
YENİLİKÇİ MUTFAK AKIMLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ 5 5 4 2 5 5 4 3 5 3 5 5 5 5 3 3 4 2 5 5 5 4 5 4 101 210,42
GIDA FELSEFESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI 3 4 3 1 1 4 2 1 4 1 5 5 4 5 4 2 4 1 5 3 3 2 5 5 77 160,42
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 15 13 9 9 12 14 13 8 10 9 10 10 10 10 7 13 16 6 11 13 13 7 13 11 262 545,83