TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 T %
GIDALAR VE FONKSIYONLARI 5 3 3 3 3 4 2 3 3 4 4 5 5 3 3 4 57 26,39
GIDALAR VE FONKSIYONLARI 5 3 3 3 3 4 2 3 3 4 4 5 5 3 3 4 57 26,39
SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMA VE TASARIM YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 1 1 5 4 4 5 1 5 5 4 5 65 30,09
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SEMİNER 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA YETERLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DOKTORA TEZ ÖNERİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 15 11 11 11 11 9 5 11 10 12 13 11 15 11 10 13 179 82,87
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 T %
GIDA GÜVENLİĞİ VE POLİTİKALARI 4 3 5 3 3 2 4 4 4 4 4 5 5 4 5 4 63 210
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM VE UYGULAMALAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YEREL MUTFAKLAR VE GASTRONOMİ KİMLİĞİ 5 4 3 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 70 233,33
GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK YENİLİKLER VE UYGULAMALARI 3 5 5 4 5 4 3 3 4 4 4 5 4 5 5 3 66 220
MENÜ TASARIMI VE MALİYET ANALİZLERİ 4 4 4 2 3 3 4 3 4 5 5 5 5 4 5 3 63 210
TOPLAM 16 16 17 13 16 13 15 15 17 18 17 19 18 18 20 14 262 873,33