BİTİRME PROJESİ I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

YZM497 BİTİRME PROJESİ I 7 2 1 7

Amaç: Bu, her öğrencinin tasarımdan uygulama ve teste kadar bir tasarım projesi üzerinde çalıştığı iki derslik son sınıf tasarım dizisindeki ilk derstir. Öğrenciler, teknik ve proje yönetimi konularını takip etmek için danışman(lar)la düzenli olarak görüşürler. Bu son sınıf tasarım projesi kursu, önemli bir yazılım ve/veya bilgisayar bilimi projesini belirlemeyi, tasarlamayı, uygulamayı ve test etmeyi içerir. Projeler, yazılım/bilgisayar mühendisliği ilkelerine uygunluk, tamamlama ve dağıtım açısından değerlendirilir. Proje dokümantasyonu, yazılı raporlar ve sözlü sunumlar gereklidir.
İçerik: Bu ders bir proje tasarımı içerir.Ders, proje seçiminden, projenin bitirilmesi ve sunulmasına kadar geçen süreci kapsar. Bu ders öğrencilerin eğitimleri boyunca öğrendiklerini kullanmalarını sağlar.