1 |
Literatür araştırması |
Fermantasyona giriş, ekipmanlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Fermantasyon mikroorganizmaları |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Malt teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Bira teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Şarap teknolojisi; Üzüm ve şarap çeşitleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Şarap teknolojisi; Üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Distile alkollü içecekler |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Turşu üretim teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Fermente süt ürünleri teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Sofralık zeytin teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Sirke teknolojisi |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Diğer fermente gıdalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Fermente ürünler ve sağlık |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
- |
Genel tekrar |
Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |