TR EN

FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GKP208 FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ 3 3 3 4

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür araştırması Fermantasyona giriş, ekipmanlar Anlatım, Soru-Cevap
2 Literatür araştırması Fermantasyon mikroorganizmaları Anlatım, Soru-Cevap
3 Literatür araştırması Malt teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
4 Literatür araştırması Bira teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
5 Literatür araştırması Şarap teknolojisi; Üzüm ve şarap çeşitleri Anlatım, Soru-Cevap
6 Literatür araştırması Şarap teknolojisi; Üretim teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
7 Literatür araştırması Distile alkollü içecekler Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Turşu üretim teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
10 Literatür araştırması Fermente süt ürünleri teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
11 Literatür araştırması Sofralık zeytin teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
12 Literatür araştırması Sirke teknolojisi Anlatım, Soru-Cevap
13 Literatür araştırması Diğer fermente gıdalar Anlatım, Soru-Cevap
14 Literatür araştırması Fermente ürünler ve sağlık Anlatım, Soru-Cevap
15 - Genel tekrar Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -