1 |
- |
Tarihte mutfak gelişimi |
Anlatım,Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek endüstrisinde yer alan başlıca mutfaklar |
Anlatım,Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Ölçeklerine göre mutfaklar |
Anlatım,Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Mutfak krokisi üzerine çalışma |
Gösterip yaptırma |
5 |
Literatür araştırması |
Yönetim ve yönetici kavramı ve mutfak yönetimi |
Anlatım,Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Organizasyon ve görev tanımları, mutfak organizasyonu |
Anlatım,Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Mutfak personelin görev tanımlarını yapma Personel performansını değerlendirme |
Anlatım,Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Mutfak bilgisine genel bakış |
Anlatım,Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Mutfak ekipman ve aletleri,
mutfak güvenliği |
Anlatım,Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Mutfakların sahip olduğu özelliklere göre personel ihtiyacı- ekipman ihtiyacı belirleme |
Anlatım,Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Menü tanımı ve Kökeni |
Anlatım,Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Menü türleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Yiyecek-İçecek Üretim maliyetleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Mutfak alanında depolamanın önemi,
Depo türleri,
Stok Kontrolü
Standart reçeteler |
Anlatım,Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |