1 |
- |
Beslenmeye ilişkin temel kavramlar beslenmenin önemi, Yeterli ve dengeli beslenme |
Anlatım ve soru- cevap yöntemi |
2 |
Konuya ilişkin kitap bölümü okuma |
Besin öğeleri, karbonhidratlar, protein, yağlar ve vitaminler, |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
3 |
Literatür tarama |
Beslenmede 4 temel unsur (et grubu, süt grubu, sebze-meyve grubu, tahıl grubu) |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
4 |
Konuya ilişkin makale okuma |
Beslenme eğilimleri, beslenme sorunları ve beslenme alışkanlıklarını etkileyen faktörler |
Anlatım, soru- cevap yöntemi ve tartışma yöntemi |
5 |
Konuya ilişkin kitap bölümü okuma |
Organik besin öğeleri; su ve mineraller |
Anlatım ve soru- cevap yöntemi |
6 |
Konuya ilişkin makale okuma |
Yağ, şeker ve tuz kullanımı |
Anlatım ve soru- cevap yöntemi |
7 |
Konuyla ilişkili kitap bölümü özet çıkarma |
Gebelik ve emziklilik döneminde beslenme |
Anlatım ve soru- cevap yöntemi |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Konuyla ilişkili kitap bölümü özet çıkarma |
Bebeklik ve çocukluk döneminde beslenme |
Anlatım ve soru- cevap yöntemi |
10 |
Konuyla ilişkili makale özeti çıkarma |
Adolesanlarda beslenme |
Anlatım, soru- cevap yöntemi ve tartışma yöntemi |
11 |
Konuyla ilişkili kitap bölümü okuma ve özet çıkarma |
Yaşlılarda beslenme |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
12 |
Konuyla ilişkili makale okuma |
Sporcularda beslenme, Aktivite öncesi, esnası ve sonrasında beslenme |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
13 |
Konuyla ilişkili kitap bölümü okuma |
Şişmanlık ve zayıflıkta beslenme |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
14 |
Konuyla ilişkili kitap bölümü okuma |
Menopoz döneminde beslenme |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
15 |
Genel tekrar |
Final sınavına hazırlık |
Anlatım, soru- cevap ve tartışma yöntemi |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |