TR EN

WORLD CUISINE AND APPLICATIONS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GAS320 WORLD CUISINE AND APPLICATIONS 6 4 2 7

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Fransız Mutfağı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
2 Kitap okuma Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
3 Kitap okuma İtalyan Mutfağı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
4 Öğrenci ödev hazırlama Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
5 Kitap okuma İspanyol Mutfağı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
6 Literatür taraması Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
7 Literatür taraması Meksika Mutfağı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
10 Kitap okuma İngiliz ve Balkan Mutfakları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
11 Kitap okuma Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
12 Öğrenci ödev hazırlama Orta ve Kuzey Amerika Mutfakları Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
13 Öğrenci ödev hazırlama Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
14 Öğrenci ödev hazırlama Güney Amerika Mutfağı Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
15 Kitap okuma Reçete örnekleri Uygulama, Soru-cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -