TR EN

CULINARY TRENDS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY232 CULINARY TRENDS 4 3 3 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür taraması Trend/Akım Kavramı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
2 Literatür taraması Fransız Klasik Mutfağı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
3 Literatür taraması Nouvelle Mutfak Akımı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
4 Literatür taraması Yerel Yiyecekler Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
5 Literatür taraması Popüler Kültür ve Fast&Food Akımı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
6 Literatür taraması Akdeniz Mutfağı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
7 - Genel tekrar Soru- Cevap - Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür taraması Slow Food Akımı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
10 Literatür taraması Organik ve Yerel Gıda Tüketici Eğilimleri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
11 Literatür taraması Füzyon Mutfağı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
12 Literatür taraması Moleküler Gastronomi Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
13 Literatür taraması Yenilebilir Böcekler Akımı ve Neofobi Kavramı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
14 Literatür taraması Siyah Gıdalar Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
15 - Genel Tekrar Soru- Cevap - Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -