TR EN

INTRODUCTION TO BUSINESS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BUS101 INTRODUCTION TO BUSINESS 1 3 3 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmeciliğin Gelişimi ve Temel Kavramlar Anlatım-Örnekler
2 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerin Amaçları ve Sorumlulukları Anlatım-Örnekler
3 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Kuruluş Kararı ve Kuruluş Yeri Seçimi Anlatım-Örnekler
4 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Hukuksal Yapısı Anlatım-Örnekler
5 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Bütünleşme ve İş Birlikleri Anlatım-Örnekler
6 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Yönetime İlişkin Temel Bilgiler Anlatım-Örnekler
7 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerin Temel İşlevi: Yönetim Anlatım-Örnekler
8 - ARA SINAV -
9 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelere Değer Yaratmak : Pazarlama Anlatım-Örnekler
10 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Verimlilik: Üretim İşlevi Anlatım-Örnekler
11 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde Bilgi ve Ölçme Sistemi : Muhasebe Anlatım-Örnekler
12 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerin faaliyetine kaynak bulma: Finans Yönetimi Anlatım-Örnekler
13 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerin en değerli kaynağı: İnsan Kaynakları Anlatım-Örnekler
14 Kaynakların ilgili bölümleri İşletmelerde İş Gücünün Eğitimi Anlatım-Örnekler
15 Kaynakların ilgili bölümleri Genel Tekrar Anlatım-Örnekler
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -