1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
EKF109 | İKTİSADA GİRİŞ I | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
GSY115 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY117 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 7 | |
SBU109 | SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
SOS115 | SOSYOLOJİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 20 | 30 |
1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
GSY118 | BESLENMENİN TEMELLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY120 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 7 | |
HUK102 | HUKUKA GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
SOS118 | FELSEFEYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 | |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 20 | 30 |
2. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
GSY223 | SERVİS TEKNİKLERİ VE GÖRGÜ KURALLARI | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY225 | MÖNÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY227 | GASTRONOMİ UYGULAMALARI I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 6 | |
GSY229 | GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
2. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 | |
GSY224 | GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY226 | GASTRONOMİ UYGULAMALARI II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 6 | |
GSY230 | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
GSY232 | MUTFAK AKIMLARI | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
3. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
5. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GSY321 | TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||
GSY395 | YAZ STAJI I | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 11 | 30 |
3. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
6. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GSY320 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||
GSY396 | YAZ STAJI II | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 11 | 30 |
4. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
7. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GSY425 | PASTACILIK TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||
GSY427 | ALAKART UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 | |||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 13 | 30 |
4. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
8. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
GSY422 | BİTİRME PROJESİ | - | Türkçe | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 | |||||||
GSY424 | MUTFAKTA YARATICILIK VE YENİLİK | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 13 | 30 |
Total Credit : 120 , Total ECTS : 240 |
---|