TR EN

NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BEY207E NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY I 3 3 3 4

SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING

Harvey, R., & Champe, P. C. (2011). Lippincott's illustrated reviews: Biochemistry (5th ed.). Lippincott Williams & Wilkins.
Pandey, P., & Sanjeevi, S. (Eds.). (2019). Biochemistry in nutrition. Retrieved from https://search.proquest.com
Konukoğlu, D. (2017). Temel ve klinik biyokimya: Sağlık hizmetleri fakültesi ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulları için. Nobel Tıp Kitabevi.
Aksoy, M. (2020). Beslenme biyokimyası (6. baskı). Nobel Tip Kitabevleri.
Brody, T. (1998). Nutritional biochemistry (2nd ed.). Academic Press, https://doi.org/10.1016/8978-0-12-134836-6.X5000-8
Gürdöl, F. (2014). Mum ışığında yemek: Beslenmenin blyokimyası (1. baskı). Nobel Tip Kitabevleri.