| Baysal, A., Aksoy, M., & Besler, T. (2011). Diyet el kitabı. Hatiboğlu Yayınları. | 
                            
                                | Baysal, A., et al. (2018). Beslenme durumunun saptanması. In Diyet el kitabı (10. baskı). Hatiboğlu Yayınları. | 
                            
                                | Mahan, L. K., Raymond, J. L., & Escott-Stump, S. (2020). Krause’s food & the nutrition care process (15th ed.). Elsevier. | 
                            
                                | Pekcan, G. (2008). Beslenme durumunun saptanması. T.C. Sağlık Bakanlığı Yayınları. | 
                            
                                | T.C. Sağlık Bakanlığı. (2022). Türkiye Beslenme Rehberi TÜBER 2022 (Yayın No: 1031). | 
                            
                                | Willett, W. C. (2012). Nutritional epidemiology (3rd ed.). Oxford University Press. |