TR EN

Total Course & Programme Outcome Relationship

Level of Contribution

0 1 2 3 4 5

Compulsory Course Units

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 T %
PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF TURKISH REVOLUTION I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 2 1,11
PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF TURKISH REVOLUTION II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 2 1,11
INTRODUCTION TO ECONOMICS I 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 2 1,11
INTRODUCTION TO SUSTAINABILITY 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 2,22
INTRODUCTION TO GASTRONOMY 2 2 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 7 3,89
BASIC CULINARY TECHNIQUES I 1 1 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 6 3,33
BASICS OF NUTRITION 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 1,67
BASIC CULINARY TECHNIQUES II 2 1 1 2 2 2 1 1 1 2 1 2 0 0 2 0 0 0 0 0 20 11,11
SERVICE TECHNIQUES AND PROFESSIONAL ETIQUETTE 3 2 2 4 4 2 1 0 3 2 2 2 0 0 2 2 0 1 0 0 32 17,78
FOOD DESIGN AND SENSORY ANALYSIS 3 3 2 2 4 2 3 2 2 2 3 2 1 4 3 3 1 1 1 2 46 25,56
MENU PLANNING AND COST CONTROL 1 1 1 1 2 2 0 0 0 2 3 0 0 0 3 0 0 0 0 0 16 8,89
GASTRONOMIC APPLICATIONS II 0 0 0 3 3 3 3 0 3 3 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 21 11,67
GASTRONOMIC APPLICATIONS I 2 0 0 2 2 2 1 1 1 2 0 1 1 1 2 0 1 0 1 0 20 11,11
FOOD SAFETY AND HYGIENE 1 1 1 1 2 2 3 1 2 1 1 1 0 2 2 2 0 3 2 2 30 16,67
FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT 2 2 2 1 3 3 1 3 2 3 3 3 1 2 3 1 1 3 1 1 41 22,78
CULINARY TRENDS 5 5 1 5 3 0 2 4 5 0 0 0 1 5 0 4 3 0 3 5 51 28,33
WORLD CUISINE AND APPLICATIONS 3 5 3 5 4 4 4 4 4 1 1 1 0 4 4 1 1 3 1 3 56 31,11
TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS 3 3 2 5 4 3 3 1 3 4 3 2 3 4 3 2 2 2 2 3 57 31,67
SUMMER PRACTICE I 0 0 0 0 5 5 5 5 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 35 19,44
SUMMER PRACTICE II 0 0 0 0 5 5 5 5 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 35 19,44
GRADUATION PROJECT 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 10 5,56
CREATIVITY AND INNOVATION IN CULINARY 4 5 0 3 0 3 5 5 5 0 0 0 0 5 5 0 0 0 0 0 40 22,22
PASTRY TECHNIQUES 4 4 2 5 4 4 3 4 4 2 4 1 0 4 4 2 0 4 1 1 57 31,67
ALACARTE APPLICATIONS 3 3 2 4 4 4 4 4 4 4 3 3 0 4 4 2 0 1 1 1 55 30,56
INTRODUCTION TO LAW 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 4 2,22
ACADEMIC ACHIEVEMENT AND SOCIAL LIFE SKILLS 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 2 2 0 2 2 0 2 2 14 7,78
INTRODUCTION TO POLITICAL SCIENCE 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 2 1,11
INTRODUCTION TO SOCIOLOGY 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 2 1,11
SCIENTIFIC RESEARCH METHODS 0 2 2 0 0 0 0 2 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 1 2 12 6,67
INTRODUCTION TO PHILOSOPHY 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 4 2,22
TURKISH LANGUAGE I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0,56
TURKISH LANGUAGE II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 2 1,11
FOREIGN LANGUAGE I (ENG.) 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 2 1,11
FOREIGN LANGUAGE II (ENG.) 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 1,11
TOTAL 41 40 31 47 52 46 45 44 51 39 34 18 10 46 41 34 11 18 16 29 693 385

Course-Programme Outcome Relationship

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 T %
ALMANCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
ALMANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
ALMANCA III 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 1 1 5 0,41
ALMANCA IV 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANKACILIKTA PAZARLAMA 0 3 3 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 3 1 2 0 3 0 2 19 1,54
SİGORTACILIKTA OKURYAZARLIK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANKACILIKTA MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 0 2 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 2 3 0 3 0 1 19 1,54
ULUSLARARASI BANKACILIK 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 0 1 1 1 0 2 13 1,06
FİNANSAL TABLOLAR 0 2 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 2 0 0 2 0 0 8 0,65
BİREYSEL VE KURUMSAL BANKACILIK 0 2 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 2 0 0 3 0 0 11 0,89
FİNANSAL OKURYAZARLIK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FİNANSAL HİZMET PAZARLAMASI 0 2 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 1 0 0 2 0 0 9 0,73
SİGORTACILIKTA HASAR UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SİGORTACILIKTA REASÜRANS UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANKACILIKTA KREDİ YÖNETİMİ 0 2 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 2 0 1 10 0,81
SAĞLIK VE EMEKLİLİK SİGORTALARI 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 5 0,41
FİNANSAL KURULUŞLARDA DENETİM VE DÜZENLEME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KATILIM BANKACILIĞI VE İSLAMİ FİNANS 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÜNYA EKONOMİSİNDE GÜNCEL SORUNLAR 0 2 3 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 2 1 0 3 0 2 17 1,38
PORTFÖY YÖNETİMİ 0 2 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 1 0 0 2 0 1 10 0,81
BANKA VE SİGORTA MUHASEBESİ 0 2 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 2 0 0 8 0,65
SİGORTA VE RİSK YÖNETİMİ 0 2 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 3 0 0 3 0 0 11 0,89
UYGULAMALI VERİ ANALİZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANKACILIKTA RİSK YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SİGORTACILIKTA RİSK YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
EĞİTİME GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SINIF YÖNETİMİ 1 2 2 3 3 4 4 3 3 4 4 3 4 3 4 3 4 4 4 3 65 5,28
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
EĞİTİM PSİKOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI 4 3 3 4 4 4 3 4 4 3 4 5 5 4 3 4 4 5 4 4 78 6,33
GİRİŞİMCİLİK 0 3 4 0 0 0 0 5 0 0 0 0 4 5 4 5 4 4 4 4 46 3,73
HAVACILIK BİLİŞİM SİSTEMLERİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 1 8 0,65
HAVACILIKTA İMALAT YÖNTEMLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 2 0 0 1 0 1 8 0,65
HAVA ARACI SARF MALZEMELERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 5 0,41
UÇAK ELEKTRİĞİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 1 0 0 0 0 2 8 0,65
HİDROLİK VE PNÖMATİK 0 2 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 2 0 0 1 0 1 9 0,73
UÇUŞ VE YER EMNİYET KURALLARI 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 6 0,49
UÇAK GÖSTERGE SİSTEMLERİ VE TEKNİKLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 1 7 0,57
HAVAARACI AVİYONİK SİSTEMLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 5 0,41
UÇAK GÖVDESİ VE UÇUŞ KUMANDALARI 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 1 7 0,57
TEKNİK HAVACILIK İNGİLİZCESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ UÇAK KABLOLAMA TEKNİKLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 5 0,41
TAHRİBATSIZ MUAYENE YÖNTEMLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 5 0,41
İLERİ ELEKTRİK MAKİNALARI UYGULAMALARI 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 5 0,41
HAVACILIK KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 1 3 3 2 1 2 1 2 20 1,62
HAVAALANLARI TEHLİKELİ KİMYASAL VE MÜDAHALE YÖNTEMLERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 6 0,49
UÇAK YAKITLARI VE EMNİYETİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 2 0 1 7 0,57
UÇAK KOMPOZİT MALZEMELERİ ÜRETİM TEKNİKLERİ 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 5 0,41
YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE SİTİLİSTLİĞİ 4 4 3 5 4 3 3 3 3 4 3 2 4 2 2 2 4 2 3 3 63 5,11
ARTİZANAL ÜRÜNLER 0 0 0 0 0 0 0 3 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 6 0,49
UNLU MAMÜLLER 4 4 1 5 4 3 4 3 4 1 1 1 4 2 2 5 3 2 1 2 56 4,55
ZİYAFET ORGANİZASYONU 4 3 3 4 4 5 4 3 3 5 5 5 3 3 5 3 4 3 3 3 75 6,09
SOSLAR VE ÇORBALAR 4 4 3 5 5 3 4 2 3 2 4 2 2 4 3 3 2 3 2 2 62 5,03
TOPLU YEMEK SİSTEMLERİ 3 4 4 4 5 5 4 3 4 5 5 5 4 4 5 3 3 4 3 3 80 6,49
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE BİYOÇEŞİTLİLİK 3 4 5 2 2 2 4 4 4 3 3 2 2 5 5 3 3 3 5 5 69 5,6
PİŞİRME TEKNİKLERİ VE KİNETİĞİ 4 4 3 5 5 4 5 3 5 3 4 3 3 5 4 3 3 3 4 3 76 6,17
MUTFAK TEKNOLOJİSİ 3 4 2 3 5 5 2 2 5 5 5 5 0 5 5 3 2 2 2 2 67 5,44
DENİZ ÜRÜNLERİ 4 2 2 5 4 4 4 3 3 3 4 2 2 5 5 3 2 4 3 3 67 5,44
MİTOLOJİ 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 10 0,81
MİKSOLOJİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 0 4 0,32
PROFESYONEL ETİK 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 4 0 4 0 0 0 0 12 0,97
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ 4 4 0 5 4 4 4 3 3 2 0 0 0 1 0 3 1 2 0 2 42 3,41
GIDA KİMYASI 4 4 1 2 2 3 3 2 2 2 0 0 0 2 1 2 1 4 1 2 38 3,08
EKOLOJİK GASTRONOMİ 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 0 3 3 0 0 3 20 1,62
NÜTRİSYONEL GENETİK 0 4 1 1 1 4 3 1 3 1 1 1 1 4 1 5 1 2 2 4 41 3,33
GASTROTURİZM 0 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 0 0 3 0 0 0 13 1,06
GASTRONOMİ VE SANAT 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0,41
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ UYGULAMALARI 4 4 0 5 3 3 1 1 2 1 0 0 0 2 0 1 0 0 0 2 29 2,35
YEMEK VE KÜLTÜREL ANTROPOLOJİ 0 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 0,81
SICAK VE SOĞUK TATLILAR 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0,41
MUTFAKTA 3D-STEREOKİMYA 0 0 0 0 0 0 4 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 8 0,65
VEJATERYAN MUTFAĞI 0 0 0 0 4 0 0 0 4 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 0,81
SOĞUK MUTFAK 0 0 0 5 0 0 0 5 5 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 20 1,62
SAĞLIKLI VE ÖZEL DİYETLER 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0,32
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 10 0,81
SOKAK LEZZETLERİ 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 3 1 4 4 1 4 4 4 3 4 80 6,49
FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ 4 3 0 1 2 2 4 1 2 1 1 1 0 1 0 1 1 3 2 2 32 2,6
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 1 0 3 0 2 12 0,97
HAVA TRAFİK HİZMETLERİ VE KONTROL ÜNİTELERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 4 0,32
HAVACILIKTA STRATEJİK YÖNETİM 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 1 8 0,65
OPERASYON YÖNETİMİ 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 3 1 0 1 0 2 15 1,22
HAVA HUKUKU 0 1 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 3 1 0 3 0 1 14 1,14
ULAŞTIRMA EKONOMİSİ 0 1 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 8 0,65
HAVAALANI İŞLETMECİLİĞİ 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 3 0 0 2 0 1 11 0,89
TEMSİL GÖZETİM VE YÖNETİM 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 7 0,57
HAVACILIKTA PROJE YÖNETİMİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 3 2 3 0 3 4 3 21 1,7
HAVACILIK HABERLEŞMESİ 0 2 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2 0 2 0 1 11 0,89
HAVACILIK BAKIM YÖNETİMİ 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 8 0,65
HAVAALANI PLANLAMASI VE TASARIMI 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 1 0 1 0 1 8 0,65
HAVACILIK İNGİLİZCESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
EKİP KAYNAK YÖNETİMİ 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 2 1 0 1 0 1 13 1,06
TEMEL SAĞLIK BİLGİSİ VE İLK YARDIM 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 1 1 0 2 1 1 11 0,89
HAVAYOLU PROFESYONEL YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YÖNETİM VE ORGANİZASYON 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAVACILIKTA İNOVASYON 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAVACILIKTA KARİYER PLANLAMA 0 2 2 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 4 1 2 0 3 2 4 22 1,79
HAVACILIKTA İNSAN FAKTÖRÜ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 0 1 0 2 1 1 9 0,73
MÜLAKAT TEKNİKLERİ 0 1 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 4 0 3 1 2 14 1,14
BİLETLEME VE REZERVASYON 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 6 0,49
HAVACILIKTA RİSK VE KRİZ YÖNETİMİ 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 3 0 0 2 0 1 11 0,89
UÇAK KAZALARI VE VAKA İNCELEMELERİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 1 7 0,57
HAVAYOLU GELİR YÖNETİMİ 0 1 2 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 2 0 0 1 0 0 9 0,73
HAVACILIKTA GÜNCEL KONULAR 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 5 0,41
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 1 0 5 0,41
UÇUŞ OPERASYONU VE HAVA TRAFİK KURALLARI 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 2 0 0 0 0 1 6 0,49
MODEL UÇAK YAPIMI 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 2 0 0 0 0 1 7 0,57
İLERİ METEOROLOJİ 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 2 0 0 1 0 1 7 0,57
HAVAYOLU EĞİTİM YÖNETİMİ VE DENETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAVALİMANI SLOT YÖNETİMİ VE PLANLAMA 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 2 0 0 1 0 1 8 0,65
HAVAYOLU KURUMSAL İLİŞKİLER YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAVA VE UZAY PSİKOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL PSİKOLOJİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖRGÜT KÜLTÜRÜ AÇISINDAN YÖNETİM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KRİZ YÖNETİMİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 3 0 0 1 0 1 9 0,73
DAVRANIŞ BİLİMLERİ 0 2 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 1 0 3 0 2 1 2 13 1,06
İKNA KURAMLARI VE RETORİK 0 1 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 1 3 0 3 0 1 14 1,14
İTİBAR YÖNETİMİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 3 1 0 3 0 1 13 1,06
POPÜLER KÜLTÜR 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 1 0 1 1 2 11 0,89
REKLAMDA GRAFİK ANİMASYON 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 3 0 1 0 0 0 1 9 0,73
EKONOMETRİYE GİRİŞ 0 1 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 11 0,89
HALKLA İLİŞKİLERDE MEDYA PLANLAMASI 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 3 1 0 2 0 1 15 1,22
HALKLA İLİŞKİLER UYGULAMALARINDA YENİ MEDYA KULLANIMI 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 1 2 0 1 1 1 12 0,97
DİJİTAL PAZARLAMADA YAKLAŞIMLAR 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 1 0 2 0 1 10 0,81
REKLAM ÇÖZÜMLEMELERİ 0 3 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 2 3 0 2 0 2 19 1,54
İNSAN KAYNAKLARI PLANLAMASI 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 2 1 3 2 3 1 1 2 1 21 1,7
KAMUOYU ARAŞTIRMALARI 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 1 1 1 2 1 1 15 1,22
MEDYA KÜLTÜR VE TOPLUM 0 2 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 2 0 2 1 3 1 3 19 1,54
KİŞİLERARASI İLETİŞİM 0 2 2 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 2 0 3 0 1 1 1 16 1,3
HALKLA İLİŞKİLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 0 2 2 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 3 1 1 0 3 3 3 19 1,54
İNTERAKTİF MEDYA 0 2 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 1 2 0 2 0 2 17 1,38
İLETİŞİM HUKUKUNA GİRİŞ 0 1 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 1 1 0 3 0 2 14 1,14
WEB SİTESİ TASARIMI I 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 7 0,57
PROBLEM ÇÖZME VE ALGORİTMA 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 2 0 0 0 0 2 7 0,57
PYTHON PROGRAMLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BİLGİSAYAR AĞLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YATIRIM PROJE ANALİZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HİZMET PAZARLAMASI 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 1 2 1 0 1 2 1 13 1,06
MODERN YÖNETİM TEKNİKLERİ 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 3 0 2 4 0 0 3 0 2 19 1,54
KARAR VERME TEKNİKLERİ 0 1 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 1 1 2 0 2 0 0 10 0,81
SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 1 0 1 1 1 10 0,81
ELEKTRONİK TİCARET VE REKLAMCILIK 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 1 6 0,49
WEB SİTESİ TASARIMI II 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 4 0,32
AĞ YÖNETİMİ VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR 0 2 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 3 1 0 0 3 2 3 18 1,46
BULUT BİLİŞİM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BİLİŞİMDE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 5 0,41
İTALYANCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
İTALYANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
İTALYANCA III 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
İTALYANCA IV 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
MEDYA VE HALKLA İLİŞKİLER 0 1 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 1 2 1 3 2 1 2 2 20 1,62
KİŞİSEL MARKA OLMAK VE İNOVASYON 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 1 1 0 2 2 2 13 1,06
İŞLETMEYE GİRİŞ 0 2 2 0 2 0 0 2 0 4 2 2 0 2 2 1 0 2 0 0 23 1,87
MEDYA VE REKLAMCILIK 0 1 2 0 0 0 0 4 0 0 0 0 1 4 2 4 2 1 0 1 22 1,79
PAZARLAMA VE SATIŞ TEKNİKLERİ 0 1 1 0 0 0 0 3 0 2 0 3 0 4 1 4 1 1 3 2 26 2,11
MEDYA VE KİTLE İLETİŞİM KURAMLARI 0 2 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 0 3 0 1 0 2 16 1,3
MEDYA VE KURUMSAL İLETİŞİM 0 2 1 0 0 0 0 2 0 0 0 2 1 3 1 3 2 1 2 2 22 1,79
MEDYA VE İLETİŞİM HUKUKU 0 1 3 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 2 2 1 0 3 0 1 14 1,14
MEDYA KÜLTÜRÜ VE ETİK KRİTİĞİ 0 1 2 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 4 0 2 11 0,89
STRES HEYECAN VE ÖFKE YÖNETİMİ 0 1 1 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0,32
MOTİVASYON TEKNİKLERİ 0 1 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2 0 2 2 1 2 2 14 1,14
TAKIMDAŞLIK VE EKİP ÇALIŞMASI 0 1 1 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 3 1 1 2 1 2 2 19 1,54
YENİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE GAZETECİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
E-YAYINCILIK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYADA İÇERİK ÜRETİMİ VE YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYA VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
LİDERLİK VE YÖNETİCİLİK 0 1 1 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 5 4 5 4 4 4 5 38 3,08
KUŞAK FARKLILIKLARI VE REÇETELER 0 2 2 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 0 1 0 2 2 1 16 1,3
MEDYA VE MULTİMEDYA TASARIMI 0 3 3 0 0 0 0 3 0 0 0 0 3 4 2 4 4 2 4 3 35 2,84
MEDYA VE SİYASAL İLETİŞİM 0 2 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 1 5 1 4 3 2 3 4 29 2,35
MEDYA VE MASAÜSTÜ YAYINCILIK 0 2 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 3 2 2 3 1 3 22 1,79
ZAMAN VE TOPLANTI YÖNETİMİ 0 1 0 0 0 0 0 3 0 4 0 2 0 1 0 2 0 0 0 1 14 1,14
YENİ MEDYA VE TEKNOLOJİ KURAMLARINA EKONOMİ POLİTİK YAKLAŞIMLAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MEDYA VE KÜRESELLEŞME KRİTİĞİ 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 2 3 0 3 0 2 18 1,46
TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI 0 2 1 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0 2 0 2 0 1 0 1 13 1,06
MEDYA VE MARKA YÖNETİM STRATEJİLERİ 0 1 1 0 0 0 0 3 0 0 0 3 1 4 2 4 2 1 0 1 23 1,87
YEREL MEDYA VE GAZETECİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SPOR GAZETECİLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RADYO VE TELEVİZYON GAZETECİLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYA VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İNSAN BİLGİSAYAR ETKİLEŞİMİ VE ARAYÜZ TASARIMI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYA VE VERİ MADENCİLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
LİDERLİK PSİKOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TRAFİK PSİKOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖNYARGI VE ŞİDDET 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
AİLE PSİKOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
RUSÇA III 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
RUSÇA IV 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
GENÇLİK SOSYOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BİLİM FELSEFESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL SORUMLULUK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İSPANYOLCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İSPANYOLCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İSPANYOLCA III 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
İSPANYOLCA IV 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 4 0,32
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SİNEMA TARİHİ 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 3 0,24
TOPLUMSAL CİNSİYET VE MEDYA 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,08
KİTLE İLETİŞİMDE PROBLEMLER VE ETİK 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 2 0 0 4 0,32
KISA FİLM UYGULAMALARI 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 1 4 0,32
HABER FOTOĞRAFÇILIĞI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ KURGU TEKNİKLERİ 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 3 0,24
HABER SOSYOLOJİSİ VE TEMSİL 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,08
GÖRSEL KÜLTÜR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRK MEDYA TARİHİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL OKURYAZARLIK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
OYUNCU YÖNETİMİ 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,16
SİNEMA KURAMLARI 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 2 0,16
MEDYANIN EKONOMİ POLİTİĞİ 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,16
SÜRDÜRÜLEBİLİR MEDYA 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,16
DİZİ VE FİLM ÇÖZÜMLEMELERİ 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,08
BELGESEL FİLM YAPIMI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLUMSAL BELLEK VE BELGESEL 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,08
VİDEOGRAFİK ELEŞTİRİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRK SİNEMA TARİHİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ALTERNATİF MEDYA VE ALTERNATİF HABERCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ DÜZEY TELEVİZYON HABERCİLİĞİ VE SPİKERLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UYGARLIKLAR TARİHİ I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UYGARLIKLAR TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MEDYA ANALİZİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYADA KRİZ YÖNETİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PAZARLAMA İLETİŞİMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RÖPORTAJ TEKNİKLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYA VE SİMÜLASYON 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YENİ MEDYA VE KÜRESELLEŞME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL REKLAMCILIK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL KÜLTÜR 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRKİYE SOSYOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YURTTAŞ GAZETECİLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SANAL GERÇEKLİK UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HİTABET VE LİDERLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 59 215 172 79 68 63 64 259 75 66 54 55 58 283 180 198 84 214 115 216 2577 209,17