TR EN

SUMMER INTERNSHIP COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GKP201 SUMMER INTERNSHIP 3 0 0 2

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - Staj yeri ve imkanları hakkında genel bilgi -
2 - Etkin numune alma -
3 - Fiziksel analiz (Nem, kuru madde) -
4 - Fiziksel analiz (pH, özgül ağırlık) -
5 - Fiziksel analiz (Renk, parçacık boyutu) -
6 - Genetik (PCR vb.) -
7 - Çözelti hazırlama -
8 - ARA SINAV -
9 - Titrimetrik analizler -
10 - Spektrofotometrik analizler -
11 - Kromatografik analizler -
12 - El yıkama testleri -
13 - Mikrobiyoloji testleri (Toplam küf, toplama maya, toplam canlı) -
14 - Mikrobiyoloji testleri (E.coli, salmonella vb.) -
15 - Elde edilen sonuçların Türk gıda ve mevzuatına bağlı yorumlanması -
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -