1 |
- |
Staj yeri ve imkanları hakkında genel bilgi |
- |
2 |
- |
Etkin numune alma |
- |
3 |
- |
Fiziksel analiz (Nem, kuru madde) |
- |
4 |
- |
Fiziksel analiz (pH, özgül ağırlık) |
- |
5 |
- |
Fiziksel analiz (Renk, parçacık boyutu) |
- |
6 |
- |
Genetik (PCR vb.) |
- |
7 |
- |
Çözelti hazırlama |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Titrimetrik analizler |
- |
10 |
- |
Spektrofotometrik analizler |
- |
11 |
- |
Kromatografik analizler |
- |
12 |
- |
El yıkama testleri |
- |
13 |
- |
Mikrobiyoloji testleri (Toplam küf, toplama maya, toplam canlı) |
- |
14 |
- |
Mikrobiyoloji testleri (E.coli, salmonella vb.) |
- |
15 |
- |
Elde edilen sonuçların Türk gıda ve mevzuatına bağlı yorumlanması |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |