1 |
- |
Gastronominin Temel Kuramları Kültürel ve Tarihsel Perspektiften Değerlendirme |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Kitap Okuma |
Lezzet Fizyolojisi, Kültürel Lezzet Algılarını Etkileyen Faktörler |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür Araştırması |
Çağdaş Mutfak Akımları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Güncel Sektör Araştırması |
Yiyecek-İçecek İşletmelerine Genel Bakış |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Kitap Okuma |
Mutfak Ekipman ve Aletleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Kitap Okuma |
Mutfak Planlamaları ve İş Organizasyonları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Kitap Okuma |
Mutfak Planlamaları ve Bölümleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Mutfak Planlamaları ve İş Güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap Okuma |
Gıda Satın Alma ve Depolama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Makale Okuma |
Teknik Şartname ve Tarif Okuma/Yazma |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Araştırma |
Mutfak İçi Gıda Hijyeni ve Yönetimi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Kitap Okuma |
Mutfak Hesaplamaları – Mutfak İçi Ölçü Cihazları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Kitap Okuma |
Mutfak Hesaplamaları - Mutfak içi Ölçü Kullanımı ve Çeşitleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Kitap Okuma |
Dijital Gastronomi ve Sosyal Medya |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |