TR EN

SERVICE TECHNIQUES AND PROFESSIONAL ETIQUETTE COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY223 SERVICE TECHNIQUES AND PROFESSIONAL ETIQUETTE 3 3 3 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap Okuma Yiyecek içecek organizasyonlarının zorluğu, uygulanacak servis usulünün belirlenmesi Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması
2 Kitap Okuma Serviste kullanılacak araçlar Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
3 Literatür Araştırması Dünya servisleri Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması
4 Güncel Sektör Araştırması Fransız, İngiliz, Rus servisleri Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması
5 Kitap Okuma Karma servis, çorba servisi Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
6 Kitap Okuma Hamur işlerinin servisi ve ramazan sofrası Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
7 Kitap Okuma Peynir, salata, flambe, istiridye servisi Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Kitap Okuma Ziyafetlerde protokol ve servis düzenleri Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
10 Kitap Okuma Konuk tipleri ve davranışları Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
11 Makale Okuma Misafir ağırlama teknikleri Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
12 Araştırma Peçete katlama Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması
13 Kitap Okuma Yiyecek içecek servisi Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
14 Kitap Okuma Hijyen, sanitasyon ve çöpler Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
15 Kitap Okuma Bar servis teknikleri Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -