TR EN

TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY321 TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS 5 4 2 7

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Araştırma, Reçete İnceleme Bölgelere göre Türk mutfak kültürü Uygulama
2 Araştırma, Reçete İnceleme Marmara Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
3 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
4 Araştırma, Reçete İnceleme İç Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
5 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
6 Araştırma, Reçete İnceleme Doğu Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
7 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Araştırma, Reçete İnceleme Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
10 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
11 Araştırma, Reçete İnceleme Karadeniz Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
12 Araştırma, Reçete İnceleme Akdeniz Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
13 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
14 Araştırma, Reçete İnceleme Ege Bölgesi'nin yöresel mutfak kültürü Uygulama
15 Araştırma, Reçete İnceleme Yöresel mutfak kültürü yemek örnekleri (uygulama) Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -