TR EN

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY230 FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT 4 3 3 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmeleri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
2 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
3 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yönetimi Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
4 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
5 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Teslim Alma Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
6 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
7 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Üretim Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
10 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gelir ve Maliyet Kontrolü Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
11 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
12 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
13 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde Konuk İlişkileri Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
14 Liteatür Taraması Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
15 Liteatür Taraması Ders tekrarı Anlatım- Soru- Cevap - Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -