TR EN

PRODUCTION MANAGEMENT COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BUS336 PRODUCTION MANAGEMENT 6 3 3 7

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitabın ilgili bölümleri Üretim Yönetiminin Temel Kavramları Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
2 Kitabın ilgili bölümleri Üretim Sistemleri Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
3 Kitabın ilgili bölümleri Verimlilik Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
4 Kitabın ilgili bölümleri Mamul Tasarımı Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
5 Kitabın ilgili bölümleri Mamul Tasarımı Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
6 Kitabın ilgili bölümleri Teknoloji Seçimi Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
7 Kitabın ilgili bölümleri Kuruluş Yerinin Seçimi Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
8 - ARA SINAV -
9 Kitabın ilgili bölümleri İşyeri Düzenleme Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
10 Kitabın ilgili bölümleri Lojistik Yönetimi Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
11 Kitabın ilgili bölümleri Kapasite Planlaması Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
12 Kitabın ilgili bölümleri Tamir-Bakım Planlaması Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
13 Kitabın ilgili bölümleri Stok Kontrolü Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
14 Kitabın ilgili bölümleri Üretim Yönetiminin Temel Kavramları Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
15 Kitabın ilgili bölümleri Üretim Sistemleri Anlatım-Örnekler-Soru ve Cevaplar
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -