1 |
- |
Mutfakta yemeklerin kalite kontrolü, Besin hazırlama ve pişirmede hijyen |
Anlatım,Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Yemeklerden numune alma, Mutfakta hizmetlerin kalitesini değerlendirme |
Anlatım,Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Gıda maddelerinin depo giriş –çıkış kontrolleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Depoların fiziki özelliklerini planlaması, Depoların ısı kontrolleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
İşlenmemiş yiyeceklerin depolanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
İşlenmemiş yiyeceklerin depolanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Hazırlanmış yiyeceklerin depolanması, Donmuş gıdaların depolanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Besinlerin soğutma yöntemiyle saklanması, Besinlerin dondurma yöntemiyle saklanması, Besinlerin tuzlanarak saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Besinlerin baharatla saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Besinlerin şekerle saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Besinlerin kurutularak saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Besinlerin konserve yapılarak saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Besinlerin konserve yapılarak saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Besinlerin fermente edilerek saklanması |
Anlatım,Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |