TR EN

PROFESSIONAL PRACTICE I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
ASP201 PROFESSIONAL PRACTICE I 3 8 4 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
2 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
3 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
4 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
5 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
6 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
7 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
8 - ARA SINAV -
9 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
10 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
11 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
12 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
13 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
14 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
15 - Üretim ve mutfakta uygulama Yerinde uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -