TR EN

PRINCIPLES AND PRACTICES OF NUTRITION II COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BEY146E PRINCIPLES AND PRACTICES OF NUTRITION II 2 6 4 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür tarama, Bireysel araştırma Yağlar Anlatım, Tartışma
2 Literatür tarama, Bireysel araştırma Yağlar ve Yağ Kaynakları Anlatım, Tartışma
3 Literatür tarama, Bireysel araştırma Vitaminler Uygulama
4 Literatür tarama, Bireysel araştırma Vitaminler Anlatım, Tartışma
5 Literatür tarama, Bireysel araştırma Vitaminler Anlatım, Tartışma
6 Literatür tarama, Bireysel araştırma Makromineraller Uygulama
7 Literatür tarama, Bireysel araştırma Makromineraller Anlatım, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Bireysel araştırma Mikromineraller Anlatım, Tartışma
10 Literatür tarama, Bireysel araştırma Mikromineraller Anlatım, Tartışma
11 Literatür tarama, Bireysel araştırma Meyveler Uygulama
12 Literatür tarama, Bireysel araştırma Sebzeler Anlatım, Tartışma
13 Literatür tarama, Bireysel araştırma Enerji Metabolizması Anlatım, Tartışma
14 Literatür tarama, Bireysel araştırma Su ve Elektrolit Metabolizması Anlatım, Tartışma
15 Literatür tarama, Bireysel araştırma Su ve Elektrolit Metabolizması Anlatım, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -