1 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü ve Menü Planlama Kavramları |
Uygulamalı anlatım |
2 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Sınıflandırılması ve Menü Çeşitleri |
Uygulamalı anlatım |
3 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Planlama Süreci ve Geliştirmenin Amaçları |
Uygulamalı anlatım |
4 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Klasik Menü ve Modern Menü |
Uygulamalı anlatım |
5 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü ile ilgili Biçimsel Çalışmalar |
Uygulamalı anlatım |
6 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Fiyatlandırma |
Uygulamalı anlatım |
7 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menülerde Doğruluk |
Uygulamalı anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Maliyet Kavramı, Maliyet Belirleme Unsurları, Menüde Tedarik Yöntemleri |
Uygulamalı anlatım |
10 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
İşletme Tiplerine Göre Menü Planlaması |
Uygulamalı anlatım |
11 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Süreci |
Uygulamalı anlatım |
12 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Maliyet ve Satışların Analizi |
Uygulamalı anlatım |
13 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Analiz Yöntemleri |
Uygulamalı anlatım |
14 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Tutundurma |
Uygulamalı anlatım |
15 |
Kitap Okuma, Literatür İncelemesi |
Menü Pazarlama Stratejileri ve Kurulumları |
Uygulamalı anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |